Grafische producties

GrafiMedia Solutions is een full service bureau voor grafische producten. Wij bieden een breed pakket drukwerk aan met hoge kwaliteit en tegen bijzonder concurrerende prijzen. Onze hechte relaties met nationale en internationale partners maken het mogelijk om de beste technische oplossingen te kunnen bieden tegen optimale productiekosten. Een strakke controle op de planning en kwaliteit van het drukproces, de nabewerking en de logistiek garandeert een constante kwaliteit en een betrouwbare levering. Door onze jarenlange ervaring hebben we de noodzakelijke kennis van moderne drukwerktechnieken en een ruim begrip van de Europese grafische markt. We streven er voortdurend naar om onze kennis en deskundigheid te verbeteren zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn een betrouwbare partner van en voor vele opdrachtgevers voor wie wij al het drukwerk verzorgen. Wij begeleiden de projecten vanaf de ontwerpfase tot en met de op/aflevering. Voor ons telt de kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijs. Wij hebben kennis van alle mogelijkheden met betrekking tot alle soorten drukwerk! Van eenvoudig tot zeer complex.

Tevens heeft GrafiMedia Solutions de beschikking over een opslagcapaciteit van meer dan 33.000 palletplaatsen en maakt gebruik van vaste vervoerders om uw product met de meeste zorg op de juiste locatie af te leveren.